Testcentra Covid-19 in Brussel

Op deze interactieve kaart, worden alle testcentra in Brussel opgenomen.


Deze interactieve kaart toont alle testcentra in Brussel en de voorwaarden om zich te laten testen (met of zonder voorschrift, met of zonder afspraak en openingsuren).

KLIK HIER OM DE INTERACTIEVE KAART TE RAADPLEGEN.

De kaart deelt de testcentra in volgens het profiel van de personen die moeten worden getest:

  • Testcentra voor personen met symptomen:

Hebt u last van hoesten, koorts of ademhalingsmoeilijkheden? Hebt u geen geur- of smaakzin meer? Deze testcentra worden aangegeven voor personen met symptomen van Covid-19 die een medisch voorschrift bij zich hebben van hun behandelend arts. Als u geen huisarts hebt, bel dan naar 1710.

  • Testcentra voor personen zonder symptomen:

Keert u terug uit een gebied of land dat tot de rode categorie behoort en hebt u het elektronische Passenger Locater Form ingevuld? Kreeg u een oproep van het callcenter en werd u geïdentificeerd als hoogrisicocontact van een positieve persoon met Covid-19? In deze gevallen kan u zich aanmelden bij die screeningcentra met uw sms (reizigers) of PCR-code (hoogrisicocontact).

  • Centra voor (niet-terugbetaalde) privétesten:

Vertrekt u op reis naar een land waar u enkel binnen mag na een PCR-test? Moet u zich om een andere reden laten testen? In deze gevallen kan u terecht in de privétestcentra zonder medisch voorschrift. Het RIZIV betaalt die testen niet terug.

  • Het centrum Albert

Alsembergsesteenweg 203 - 1190 Vorst

Het vaccinatiecentrum sluit op 30/11/2022.

Afdrukken