Vorst Nationaal

logo vorst nationaal

Adres: Globelaan, 36
1190 Brussel

Tel: 02 340 21 23
Fax: 02 340 22 99
www.vorstnationaal.be

Vorst Nationaal behoort tot de Music Hall Group. Met meer dan 8 000 plaatsen is Vorst Nationaal de derde grootste concertzaal van Brussel na Paleis 12 op de Heysel dat 15 000 plaatsen telt en het Koning Boudewijnstadion met zijn 50 000 plaatsen.

De zaal werd officieel geopend in het begin van de jaren 1970.
 

vorst nationaal

 

Vorst Nationaal en NMBS lanceren BRAVO! TICKET

 

Vorst Nationaal verhoogt zijn inspanningen om de evenementenzaal vlot bereikbaar te maken. Het gaat daartoe een samenwerking aan met NMBS.

Voor concerten of shows vanaf september 2019 kunnen bezoekers gebruikmaken van het voordelig Bravo! treinticket. Daarmee reizen ze voor de helft van de prijs heen en terug met de trein van en naar Vorst Nationaal.
 

Het  Bravo! Ticket is beschikbaar voor alle evenementen die plaatsvinden vanaf september 2019. Het treinticket kan vanaf 31 dagen vóór het evenement online worden gekocht via de website nmbs.be/bravo. Concertgangers genieten van een korting van vijftig procent op hun treinticket naar en van het evenement in Vorst Nationaal.

Daarvoor moeten ze bij de aankoop van hun treinticket de unieke NMBS-code in te geven, die wordt vermeld op het concertticket. Wie reeds een ticket heeft gekocht voor een event vanaf september 2019 krijgt van Vorst Nationaal nog een e-mail met daarin de NMBS-code.

Vlot bereikbaar met de trein

Vorst Nationaal is eenvoudig te bereiken met de trein. De zaal ligt op amper vijf minuten stappen van het station Vorst-Oost. Van en naar het station Brussel-Zuid kan de bezoeker gratis met de tram, dankzij de Event Pass van de MIVB. Zowel vanuit Vorst-Oost als vanuit Brussel-Zuid vertrekken er na de evenementen in Vorst Nationaal nog heel wat treinen, en dat naar verschillende bestemmingen in België. Het treinaanbod zal bovendien worden getoond op schermen in de foyer van Vorst Nationaal.

Het Bravo! Ticket is geldig tussen elk Belgisch vertrekstation en het station Vorst-Oost of Brussel-Zuid op de dag van het evenement. De terugreis met het Bravo! Ticket kan ook op de dag na de heenreis.


Samengevat: BRAVO! Ticket Vorst Nationaal:

  • Neem de trein naar Vorst Nationaal
  • Zonder rijstress en lastig parkeergedoe naar je concert of show
  • Station Vorst-Oost ligt op slechts 5 minuutjes stappen van Vorst Nationaal
  • Vanuit station Brussel-Zuid neem je gratis de tram naar Vorst Nationaal (Event Pass vereist)
  • Exclusief voor reizigers met een toegangsticket Vorst Nationaal voor concerten of shows die vanaf september 2019 plaatsvinden
  • Vijftig procent korting, van waar je ook vertrekt in België
  • Voor een heen-en-terugreis met de trein in 2e klas
  • Op de datum van je concert of show. Je mag ten laatste terugreizen op de dag na je heenreis.
  • Vanuit elk Belgisch station naar station Vorst-Oost of Brussel-Zuid

 

Alleen online te koop, vanaf 31 dagen voor je concert.
Print het Bravo! Ticket uit of bewaar de PDF op je smartphone.

Meer info op de website van de NMBS of de website van Vorst Nationaal.

 

Afdrukken