Vorst - 1190

  • 1dagniet

Nieuws

Heraanleg van de  Victor Rousseaulaan: mening van de buurtbewoners

Heraanleg van de Victor Rousseaulaan: mening van de buurtbewoners

Na de vergadering van januari werd een stedenbouwkundige vergunning aangevraagd voor de heraanleg van de Victor Rousseaulaan (tussen Hoogte Honderd en de Jupiterlaan), rekening houdend met de versie die in januari door de meerderheid van de buurtbewoners werd goedgekeurd. De gemeente nodigt hen uit om het project te raadplegen en hun opmerkingen in het kader van het onderzoek uiterlijk op 29 oktober om middernacht in te dienen.

Projectoproep  “Ik winkel in Vorst!”

Projectoproep “Ik winkel in Vorst!”

De gemeente Vorst lanceert een projectoproep bij Vorstse verenigingen met als doel een winkelstraat en/of winkelwijk nieuw leven in te blazen. Het doel is om projecten met een innovatief en collectief karakter en die klanten terug naar de winkelwijken brengen, te ondersteunen

Actie "1dagniet"

Actie "1dagniet"

Beveilig je tegen inbraak! Van 19 tot 25 oktober 2020 organiseert de FOD Binnenlandse Zaken de zevende editie van de nationale actie tegen inbraak.

Agenda

Werktraject 2020

Van donderdag 1 oktober tot donderdag 26 november 2020 wordt de 7e editie van het Werktraject gehouden, een organisatie van de gemeenten Vorst, Ukkel en Sint-Gillis, in samenwerking met hun respectieve Jobhuizen en al hun partners.

IN-PROCESS: workshops, tentoonstelling, ronde tafels

Het doel van IN-PROCESS is om kunstenaars, ontwerpers en ambachtslieden bij elkaar te brengen om ideeën te bespreken en uit te wisselen om het concept van “beter leven” te herdefiniëren. Dit concept omvat onze relatie met objecten en ruimten, en hoe ze worden gedacht en vervaardigd.

Green Fabric - Atelier "verzorgingsproducten voor het gelaat"

Op zoek naar natuurlijke en huidvriendelijke producten? Wil je je gelaat voortaan anders verzorgen en zoek je tips om zelf verzorgingsproducten te maken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Afdrukken